The Lito + Sant Gaudenci - Compra a Horta (Videoclip)


 

Els comerciants de l'Eix Comercial Cor d'Horta i Mercat presenten el videoclip + calendari solidari que han creat per recaptar fons per a la cooperativa que gestiona "Carrilet", un centre especial per a persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) situat al barri d'Horta.

A la iniciativa han participat més de mig centenar de botiguers del Cor d'Horta i Mercat que apareixen al vídeo cantant i ballant la cançó creada, especialment per a l'ocasió, pel grup The Lito del col·lectiu "Sant Gaudenci", també d'Horta, que promou la cultura de la rumba catalana.

Els 5.000 DVD amb el videoclip + el calendari es distribuiran a través de l'Eix Comercial i Mercat al preu simbòlic d'1 €, i tot el recaptat es destinarà al centre educatiu i terapèutic Carrilet, que a conseqüència de les retallades sanitàries i en educació s'enfronta a una situació delicada per a poder complir amb les necessitats dels seus alumnes i els objectius del centre. Els diners s'entregaran a l'entitat en forma de vals de compra, per a que els responsables del centre puguin comprar tot el necessari per a dur a terme els projectes que fan temps tenen sobre la taula i no poden fer.

Aquesta no és la primera vegada que els comerciants d'Horta s'engresquen en una iniciativa solidaria com aquesta, poc habitual entre el col·lectiu de comerciants, i ja l'any passat, per exemple, es van despullar i protagonitzar un calendari per tal de recaptar fons per a un menjador social del barri.

Agraïm la vostra atenció i difusió!!!

Webs del projecte:
http://www.facebook.com/comprahorta
https://twitter.com/#!/search/realtime/%23CompraHorta

Col·laboren al projecte:
http://www.corhorta.com
http://ca.carrilet.org
http://www.santgaudenci.com
http://www.thelito.com
Artistas

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)