Rumba de 9


Rumba de 9

[CATALÀ]

Rumba de 9 neix a finals de 2007 amb la il•lusió d’uns joves inquiets per la música. Amb una formació de 6 músics comencen a tocar per Barcelona i rodalies promovent la “Nova Rumba Catalana”, una fusió d’estils diversos sense perdre mai l’origen del “ventilador”, on s’hi mesclen el reggae, l’ska, la cumbia, sons llatins, vals,funky... amb canvis de ritme extasiats, i amb un clar missatge reivindicatiu, la igualtat, l’amor, el respecte, l’autocrítica, un toc d’humor i sobretot la festa.

Amb la iniciació del curs 2009, la banda va créixer adquirint 2 nous membres que han reforçat encara més la seva energia i vitalitat donant un caràcter més propi al conjunt. El compromís amb Àfrica i la influència de la seva música es palesa amb la introducció de la Rumba Congolesa, el “sukus”,  dins el seu ventall d’estils.
Amb la formació de 8 músics actual, el seu recorregut es encara més extens, ha tocat per sales importants dins el marc musical com el Rumba Club, Razzmatazz, Luz de Gas, Festes Majors de Barcelona i altres comarques, actes benèfics com tocar a la presó de dones de Was Rad i per entitats dedicades al servei de persones necessitades. Han tocat al Marroc dins la setmana cultural d’un centre educatiu i van arrasar a les Festes Majors de Gracia 2009 amb tres concerts. Amb més de 50 concerts a les esquenes aquesta jove formació encara segueix treballant dia a dia per millorar-se i arribar més a la gent.  


[CASTELLANO]

Rumba de 9 nace a finales de 2007 con la  ilusión de unos jóvenes inquietos por la música. Con una formación de 6 músicos empiezan a tocar por Barcelona y alrededores promoviendo la “Nueva Rumba Catalana”, una fusión de estilos diversos sin perder nunca el origen de el “ventilador”, donde se mezclan el reggae, el ska, la cumbia, sonidos latinos, vals ,funky…con cambios de ritmo que te llevan al éxtasis y con un claro mensage reivindicativo, la igualdad, el amor, el respeto, la autocrítica, un toque de humor y sobretodo la fiesta.

Con el inicio del curso 2009, la banda creció adquiriendo 2 nuevos miembros que reforzaron aún más su energia y vitalidad dando-les un carácter propio al conjunto. El compromiso con África y la influencia de su música se nota con la introducción de la Rumba Congoleña, el “sukus”, en su abanico de estilos.
Con la formación de 8 músicos actual, su recorrido es todavía más extenso, han tocado por salas importantes de la escena musical como el Rumba Club, Razzmatazz, Luz de Gas, Fiestas Mayores de Barcelona i alrededores, actos benéficos como tocar en la prisión de mujeres Was Rad y para entidades dedicadas al servicio de personas necesitadas. Tocaron en Marruecos en la semana cultural de un centro educativo y arrasaron en las Fiestas Mayores del barrio de Gracia 2009(Bcn) con tres conciertos. Con más de 50 conciertos a sus espaldas esta joven formación todavía sigue trabajando día a día para mejorar-se y llegar más a la gente.  

 

DESCARGA DE MAKETA DIRECTA!
http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2008/7/26/2020669/Rumba%20de%209_maqueta.mp3.rar

 

Contacte:  rumbade9@rumbade9.com

 

Discográfia propia
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

Wilson el Pastor el 01/05/2008 a las 17:24 comentó:

Hey que passa Rumba del nain!!!!

Sus huevos pelaos!!!! A tirar palante!!!

Que ya tenemo gana de la maqueta!!

Un saludo


anónimo el 03/05/2008 a las 16:57 comentó:

Ahi ahi ganas de maqueta eso es lo que tenemos ya ganitas!!!!

+_+ pom pom chiki pom y muxa mas rumba


anónimo el 25/06/2008 a las 02:05 comentó:

Descarreguet la maqueta de Rumba de 9 i passala a tothom que puguis!!!

http://www.musicamp3.com/rumbade9/mp3

Quan obres la canšˇ i surt el reproductor guarda larxiu i set grava al ordinador!!!
Espere'm que us agradi!!

http://www.myspace.com/rumbade9


anónimo el 03/03/2009 a las 22:54 comentó:

q pasa gent!!! no veas q nivelazo, no??? joder i com sona la maketilla??? ostres seguiu aixi nois!!!

segur que ens veurem en moltes altres ocasions

Xavi (el molletÓ de la Nau tŔcnic de so - cambrer - home de neteja - conserge i moltes altres coses...)

Salut companys!!!


anónimo el 22/06/2009 a las 03:56 comentó:

Salut! Feliš sant joan 2009 rumberus!!!!

Abrašada a tothom!!! Jaleo.Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)