Que Pum Que Pam


Que Pum Que Pam

CATALÀ:

Que Pum Que Pam és un grup de RUMBA CATALANA, que sense fusió ni messtisatje fan la festa que els gitanos catalans van inventar i ara es patrimoni de tots i totes.

Que pum que pam som: LETIZIA a la veu, EL SEPIA DEL BESÒS a la veu i la guitarra, EL CAPULLO DE GRAMANET a la veu i la guitarra, JULIA a la flauta, XABIER al baix i LA RUBIA MONTOYA a la percussió.
La banda fà més de 10 anys que porta la festa i la rumba a Barcelona, Sta. Coloma, Badalona, l' Hospitalet i a tot arreu on fà falta, un parell de cops a l' any girem per Alemanya per despertar l' esperit rumberu a Europa.
La Rumba catalana és un genere nascut a Catalunya i així ha d' esser reconegut com la sardana, l' habanera, els castells o els diables i cal reivindicar que tingui els mateixos espais i drets que les altres músiques catalanes.

Més info respecte el tema: www.rumbacat.org
CONTACTE Y CONTRATACIÓ: ESTOYTANENAMORAO@YAHOO.ES

CASTELLANO: Que Pum Que Pam es un grupo de RUMBA CATALANA, que sin fusión ni mestizage hacen la fiesta que los gitanos catalanes inventaron y ahora es patrimonio de todos y todas.
Que pum que pam somos:
LETIZIA a la voz, EL SEPIA DEL BESÓS a la voz y la guitarra, EL CAPULLO DE GRAMANET a la voz y la guitarra, JULIA a la flauta, XABIER al bajo y LA RUBIA MONTOYA a la percusión.
La banda hace mas de 10 años que lleva la fiesta y la rumba a Barcelona, Sta. Coloma, Badalona, Hospitalet y a todos sitios donde hace falta, un par de veces al años giramos por Alemania para despertar el espiritu rumbero en Europa.
La Rumba catalana es un genero nacido en Cataluña y así tiene que ser reconocido como la sardana, la habanera, los castells o los diables y hay que reivindicar que tenga los mismos espacios y derechos que las otras músicas catalanas.

Mas informacion sobre el tema: www.rumbacat.org
CONTACTO Y CONTRATACIÓN: ESTOYTANENAMORAO@YAHOO.ES

Discográfia propia
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)