OGT DJ


OGT DJ

Dj OGT neix l’any 2007 després de moltes festes entre amics, sempre lligat a la música del carrer comença punxant per aniversaris i clubs de la ciutat de Reus amb l’objectiu de que l’assistent es passi la nit ballant sense parar. Les influencies van desde la millor rumba catalana amb totes les seves fusions amb ska, flamenc, reggae, llatina, punk y ara amb les noves generacions de rumba amb bases electròniques o funky (anomenada Achilifunk i mesclada per Txarly Brown) fins lo millor del mestissatge, Latin Beats, Afrobeats i tota classe de ritmes que crearan una atmòsfera que farà disfrutar a la gent a lo gran! Tot això i més està batejat com AGRORUMBA Y OLÉ! La rumba del camp, la rumba del carrer!!

En les influencies més destacades es busca mesclar els grups emergents de la rumba, essent un DJ que promociona sobretot la nova rumba del segle XXI barrejant-les amb les primeres rumbes del nostre país.

He punxat a la provincia de Tarragona:

-REUS
Sales: Bar Teina, Pub Estraperlo, Escac Pub, Absenta, The Greendog Cafe, Taverna Carrasclet, Tempus Fugit, El Gato Negro, La Racona, Lo Submarino de Reus , Centre Comercial El Pallol, Bar Campus, La Palma (Cap d'any 2009 i 2010) i actualment com a resident al Suau Club.
Festivals: Barraques de Reus 2008, 2009 i 2010 a la barraca del Club i Casal Despertaferro, Miseracorda 2010, 11 de Setembre a les Peixeteries Velles i ReusMuts (Plaça del Teatre)
-TARRAGONA
Sales: Tupaquito, La Vaqueria i actualment com a resident a la Sala Zero.
Festivals: Tupaquito Fest 2009 i 2010 (enmarcat a la Festa Major de Santa Tecla), Cabaret 2010 (Enmarcat a la Festa Major de Sant Magí)
-MASPUJOLS:Al Casal en les celebracions de Milubis, 10è Aniversari del UEM i Festa Major, Al Poliesportiu celebrant la festa Major i al Bar Les Piscines.
-VALLS
: Cafè Concert Trentaitants
-ALFORJA: Bar La Nau 8

FESTES MAJORS DE:
-Vilaplana
-Maspujols
-Aleixar
-Duesaigües


FESTIVALS:
-SANTES CREUS: RumbaFest.
-VINYOLS I ELS ARCS: Batabat Festival 5è aniversari.
-MONTROIG DEL CAMP: Barrakons 2010.
-LA SELVA DEL CAMP: Concert de Muchachito Bombo Infierno al Poliesportiu.

Ribera D'Ebre:

-RASQUERA: Sala Lo Submarino.
-MORA LA NOVA: Sala La Democracia celebrant el Litterarum.
-TIVENYS: Poliesportiu Festa Major.


He punxat a la pronvincia de Barcelona:

-BARCELONA:
Sales: a la Sala Apolo (Canibalsounsystem) i Sala Apolo [2] actualment resident al Rumba Club.
Festivals: Diada de la Rumba 2009 i 2010.
-TERRASSA: La Faktoria d'Arts La Rasa.
-CERDANYOLA DEL VALLÈS: Al Mamà Mandawa i al Mundo Canibal on actualment estic de resident.
-VILAFRANCA DEL PENEDÈS: A Sala La Moderna i El Forat del Pany.

FESTES MAJORS DE:
-Els Hostalets de Pierola (2009 i 2010)
-Torrelles de Foix


He punxat a la provincia de Lleida:

-LLEIDA: La Boite
-MALDÀ: Festa Major al Poliesportiu.


He punxat a la provincia de Castellò (País Valencià):

-VILAFRANCA DEL CID: Al III Pro Aplec i a l'Aplec dels Ports.


He punxat a les Illes Balears:

-ES MERCADAL (Menorca): Festa Major.


Ja a l'estranger he punxat al Regne Unit:

-LONDRES: Al Passing Clouds i al Rich Mix.

Organitzador del primer sopar rumbero al Bar Campus, organitzador del primer festival de rumba de Reus (Ferrumba 09), soci i membre actiu del FORCAT (Foment per la Rumba Catalana). Programador de concerts de Les Barraques de Reus, organitzador del Cicle de Rumba Catalana Ta'Rumba de la Sala Zero de Tarragona, formant part de Sant Gaudenci Dj Set en diferentes actuacions, Dj OGT ha acumulat més de 90 actuacions el darrer 2009 i més de 150 aquest 2010.

Compartint escenari amb els següents grups: Los Chichos, Muchachito Bombo Infierno, La Pegatina, La Troba Kung Fu, Los Impagaos, Papawa, Rauxa, La Kinky Beat, The Kluba, D'Callaos, Barrio Negro, Malakaton, La Gossa Sorda, BKS, Kontraband, Bongo Botrako, Strombers, Barrio Negro, Willy Fuego, Trikitown, Zulu 9.30, Sotazero, La Soulmachine, Rumbatarumba, Denominación de Origen, Duende Verde, Costo Rico, Mallacan, El Son de la Chama, Guantano Free, Ray Callo, Caracola, MS Maiko, Raices y Puntas, Xeic!, Remigi Palmero, la Orquestra Mitjanit, Cesk Freixas, Els Amics de les Arts, Lucas Masciano, Don Hamaca y los Confusos del Tablao, Manolito's Band i Roe Green & Txipiaite Band, La Màmbola, Deduende, Vergüenza Ajena, Alikyndoy, Fernandito's Kitchen, Tremendamente i Los Barrankillos.

Compartint sessió amb Txarly Brown, Dj Maadraassoo, Dj Dri (Sant Gaudenci), Wagner Pà,  Ninhodelosrecaos DJ (Ruben de La Pegatina), Dj Ciurans (Gertrudis),  Dj Cal Fader (Movimientos London), Dj Izem (Radioweb Groovalizacion), Dj Cae Traven, Dj Txarnego (La Familia Rustika), 'R'asta (Mundo Canibal), Dj Pachanguito (Canijos Sin Fronteras), Yayovah Selektah (Bongo Botrako), Dj Makueing (Lo Submarino), Dj Oriolet, Quim Bacallà, Memu's Dj, Dj Makum, Dj Mamarratxu, Dj Grifol & others.

Discográfia propia
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)