Sicus Carbonell 20 anys de Rumba


Fecha de la noticia: 15/02/2012
Sicus Carbonell   20 anys de Rumba Coincidint amb els 20 anys del seu debut artístic, Sicus Carbonell pren com a fil conductor la seva vida per descobrir-nos fets de la cultura gitana, així com el que comporta ser un autèntic "rumbero". El llibre, que es presenta acompanyat d’un CD i un DVD, inclou l'opinió d'un total de 60 músics, antropòlegs, cineastes i periodistes.

 

Antoni “Sicus” Carbonell

Antoni Carbonell Giménez, conegut com a “Sicus”. Neix a Barcelona l’1 d’agost de 1974. Als 5 anys ja va pujar a un escenari a les festes de Gràcia.

Professionalment, va començar el 1991 anys que canta en diversos grups, com ESTRELLES DE GRÀCIA i AI, AI, AI. El 1994 formar el grup SABOR DE GRÀCIA. N’és el cantant i compon la majoria de cançons.

Va ser nominat els Premis Goya interpretant la cançó Podemos Volar Juntos per a la pel·lícula El Patio de mi Cárcel l’any 2008.

 

Ha co-dirigit amb Xavier Gaja el documental  "Gitanos Catalans"

 

A banda del grup, actualment treballa com a productor musical per a altres artistes, i també com a mediador social.

www.sicuscarbonell.cat

 

Cinta S. Bellmunt

Llicenciada en ciències de la Comunicació i especialista en periodisme musical, l’escriptora Cinta S. Bellmunt ha publicat diverses biografies de personalitats del sector musical.

Ha escrit Sicus, 20 anys amb sabor de rumba recuperant les opinions de molta gent, però sobretot narrant les vivències personals d’en Sicus.

http://usuaris.tinet.cat/csb

 

El llibre Sicus, 20 anys amb sabor de rumba va acompanyat de material multimèdia (un CD i un DVD) que representen la banda sonora i els moments més significatius de la carrera d’en Sicus. Hi ha temes enregistrats per a l’ocasió i versions de gent com Peret, Raimon, Maria del Mar Bonet, Sau, Patxi Andión o Steve Hogart, cantant del grup de rock progressiu Maryllion que ha versionat per a rumba de  “Hope for the Future”.

No sabem com s’ho ha fet aquest gitano però també hi ha una col·lecció d’esportistes que han col·laborat en les cançons i videoclips,  són: Joan Verdú, José Callejón, Germans Grimau, Jordi Trias, David Barrufet, Nacho Solozabal, Iker Romero i Jorge Lorenzo

La producció musical és d’en Toni Xuclà, i hi han col·laborat artistes com Moncho, Txell Sust, Pep Lladó, Àgata Casas o Neila Benbey.

Al DVD hi trobareu en Sicus en  diferents èpoques i canals de TV, amb entrevistes vídeoclips i actuacions en directe.

 

Per la presentació d’aquests 20 anys en Sicus ha creat una formació acústica que farà un repàs de la trajectòria musical combinada amb passatges del llibre,  amb dues guitarres, percussió, baix i violí,  adaptable a format trio

Per aquest dia comptarem amb moltes col·laboracions.

 

Event al facebook:

www.facebook.com/events/241333329285133

 

- Presentació Llibre dia 8 de Març 19:00 Fnac Les Arenes de Barcelona 
- Presentació Llibre dia 19 d'Abril 19:00 Fnac  Diagonal Mar de Barcelona 
- Presentació Llibre dia 20 d'Abril 19:00 El Corte Ingles de Tarragona 

Tots els que aneu a la Fase Final de la Copa del Rei de Basket Palau Sant Jordi
, abans dels partits podreu veure el Video Clip de Sicus Amb Sabor de Gràcia "hambre Basta Ya"
Artistas

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)