Sicus, 20 anys de sabor a rumba


Fecha de la noticia: 20/11/2011
Sicus, 20 anys de sabor a rumba
Vivències d’una veu gitana amb projecció mundial

Coincidint amb els 20 anys del seu debut artístic, Sicus Carbonell, l’alma mater i veu de Sabor de Gràcia, pren com a fil conductor la seva vida per descobrir-nos trets de la cultura gitana, així com el que comporta ser un autèntic rumbero català, una música que afronta el segle XXI amb molts grups que l’han feta seva, però en ple debat sobre si és bo o no el mestissatge que la defineix. Sobretot plegat s’hi inclou l’opinió d’un total de 60 músics, antropòlegs, cineastes i periodistes.

El llibre inclou un CD amb 14 cançons de una Rumba més per escoltar amb les col·laboracions de Moncho amb la cançó “Un Hombre Feliz”, Neyla Bembey “Que volen aquesta Gent” cantada amb fragments de Àrab i Caló, Jorge Lorenzo el campió de Moto GP que recita a “Canción de un niño en la calle” de Patxi Andión i Steve Higart cantant del grup de Rock progressiu Maryllion que han versionat per Rumba “Hope For The Future”, la qual també hi ha un vídeo clip inèdit i el primer de Sicus en solitari.

A banda podem trobar versions amb clau rumbera com Boig per tu (Sau), D’Un temps d’un país (Raimon), Pensat amb tu (Peret), La Mare de Deu, i altres cançons inedites.

De les qual 2 son Evangèliques Levanto mis Mano i Algo esta pasando.

El DVD

Inclou gairebé mes de 4 hores de Actuacions en diferents èpoques de Sicus Amb Sabor de Gracia i rescata un parell d’actuacions Amb Ai, Ai, Ai del 1992.

Per altre banda podem trobar entrevistes a Sicus i a l’escriptora del llibre Cinta Bellmunt.

Vídeo clips el qual s’estrena el ja mencionat “Hope For The Future” i Hambre basta Ya on col·laboren esportistes com Joan Verdú, José Callejon, Germans Grimau, Jordi Trias, David Barrufet, Nacho Solozabal, Iker Romero, etc...

El prego de la Festa Major de Gracia i moltes mes imatges que valen molt la pena...

Llibre +CD i DVD a partir del 15 de novembre (atenció: posposat fins a 28 de Novembre) a les llibreries...

* Foto-LLUIS-LLEBOT
Artistas

 

Comentarios

Txarly Brown el 20/11/2011 a las 21:24 comentó:

Per un porblema en la distribuciˇ el disc no arribarÓ a las llibreries fins el dia 28 de novembre. Aquest divendres 18 de novembre vaig estar a la Casa de Llibre de Passeig de GrÓcia i a el Fnac Triangle i estava donat d'alta als arxius per˛ no habÝa arribat i el Sicus em va confirmar que hi serÝa el 28 per culpa del citat retrÓs.


calarumba.com el 20/11/2011 a las 21:34 comentó:

efectiwiwonder, ja ho hem rectificat !Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)