RUMBA CLUB és una nova proposta musical i setmanal


Fecha de la noticia: 01/12/2007
RUMBA CLUB és una nova proposta musical i setmanal RUMBA CLUB és una nova proposta musical i setmanal que tindrà lloc els dijous a la sala KGB (Carrer Alegre de Dalt, 55) a partir deles 21:00 hores. RUMBA CLUB és un projecte coordinat per Garatge Produccions i KGB, amb la direcció artística de Flamenco BCN i el suport de l’ Ajuntament de Gràcia, que oferirà una nit setmanal que, partint de la rumba catalana i de les seves influències (música afrocaribenya, flamenc, pop, disco i funk), vol demostrar que encara es poden fer coses originals a casa nostra...

A RUMBA CLUB us proposem un petitviatge a les arrels d’un ritme actualmentarraconat i poc considerat, tot i que es tractade l’únic estil musical completament nou iautòcton nascut a Europa en tot el segle XX.

RUMBA CLUB vol recolzar i fer-se ressò d’un estilque, ara per ara, no té cap llibre ni fontdocumental digna, ja que només han estatpublicades dues biografies ("Peret" - Edicions 62,2005 - i "Gato Pérez" - Ediciones Júcar, 1987), i elsinteressats en la història d’aquest gènere noméspoden trobar webs incomplertes, tot i quedarrerament s’hagin fet esforços com el de lasèrie televisiva “La Rumba Tomba” (QuimeraProduccions, 2006), emesa a Barcelona Televisió.

Per a consultar la programació mensual, visiteu la pàgina de Garatge Producciones
www.garatgeproducciones.com
Enlaces

 

Comentarios

Rumbero Català el 20/01/2008 a las 15:46 comentó:

Buenos conciertos de rumba catalana! Felicidades por la web. Es muy útil para ver las fechas de los conciertos. Gracias!Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)