"Papawa end", Peret Reyes i Sam Mosketon deixen el grup Papawa


Fecha de la noticia: 26/06/2011
"Papawa end", Peret Reyes i Sam Mosketon deixen el grup Papawa
A partir del proper 1 de juliol Peret Reyes i Sam Mosketon deixen Papawa per centrar-se tant en els seus projectes en solitari ("Peret Reyes y sus rumberos" i "Banda Achilifunk", respectivament) com en altres. Papawa continua endavant amb Ricardo Tarragona Jr. com a únic responsable, fundador i nou manager.

El proper divendres dia 1 de juliol serà el darrer concert de Papawa amb la seva formació original (Peret Reyes, Sam Mosketon i Ricardo Tarragona Jr.) a la Plaça Vella de Terrassa que sota el nom de Papawa All Stars els reunirà  amb en Chacho, Ramunet, Johnny Tarradellas, Toni Reyes i Jack Tarradellas.

ÚLTIMO CONCIERTO DE PAPAWA
Viernes, 01 de julio de 2011 a las 0:00 plaça Vella / Terrassa / Festa Major
Ver programa oficial: Aquí
Ver evento del concierto en calarumba: Aquí

Ricardo Tarragona Jr, Sam Mosketón i  Peret Reyes van formar Papawa ara fa cinc anys a Barcelona. En aquest temps han reivindicat la rumba catalana d’arrel. Papawa ha editat dos treballs discogràfics, "Tiene La llave" (Nuevos Medios, 2007) i  "Toca Madera" (Ventilador, 2010) on prossegueix la tasca de recuperació de les autèntiques arrels de la rumba de Barcelona.

Txarly Brown, lligat a la carrera de Papawa des de la seva fundació, ha estat el manager personal de la banda i el productor executiu dels dos discs. A la vegada, el Taller de Músics s'ha encarregat de la contractació i management de la banda. A partir del 1 de juliol del 2011 tant en Txarly Brown com el TM deixaran de fer aquestes funcions.

Per la seva banda el Taller de Músics continua portant el management i la contractació de "Peret Reyes y sus rumberos" i de la "Banda Achilifunk".
Artistas

 

Enlaces

 

Vídeo

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)