La Diada de la Rumba desborda el CAT


Fecha de la noticia: 13/12/2009
La Diada de la Rumba desborda el CAT
La primera edició de la Diada de la Rumba, amb presència dels principals exponents actuals i històrics del gènere, fa petit el Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. L'associació Foment de la Rumba Catalana (FORCAT) es presenta públicament amb un èxit de públic que ha sorprès a la pròpia organització.

Ahir diumenge 13 de desembre de 2009 tingué lloc la primera edición de la Diada de la Rumba, una jornada d'activitats centrades en la rumba catalana entre les quals s'hi comptaven tallers, classes magistrals i una mostra de productes rumberos. Pere Pubill Calaf "Peret" ha ofert una classe magistral de rumba catalana i el seu antic palmero Antoni Valentí "Tio Toni", de Patriarcas de la Rumba, ha homenatjat el seu germà "Paló", traspassat fa poques setmanes.

 

La jornada ha conclòs amb una gran jam session final amb la participació de Sabor de Gracia, Achilifunk, Micu, Derrumband, La Troba Kung-Fu, Papawa, Los Manolos, Rumba de 9, Ai Ai Ai, Ojos de Brujo, Rumba Tarumba, La Pegatina, Gertrudis, Latino y los Llobregantes, Pantanito, Don Domingo, Rumba Expresso, Estrellas de Gracia, Rumbamazigha, Chipen, Tio Toni (Patriarcas de la Rumba).
 
Tant l'organització com els responsables del Centre Artesà Tradicionàrius s'han vist sorpresos i desbordats per la massiva assistència de públic als actes programats. Aquesta s'ha calculat en prop d'un miler de persones al llarg del dia, la majoria d'elles concentrades durant el concert final.
 

Contacte FORCAT:

Martí Marfà Castán (secretari de FORCAT)
secretaria@forcat.org  -  679 38 38 91

Carles Closa "Txarly Brown" (president de FORCAT)
presidencia@forcat.org  - 655 36 69 15


Més informació a:  http://www.forcat.org   info@forcat.org


Programa de mà de la Diada de la Rumba:
http://www.forcat.org/uploads/editor/FORCAT-Diada-de-la-Rumba-13des09-Programa.pdf


Dossier de premsa de la Diada de la Rumba:
http://www.forcat.org/uploads/editor/FORCAT-Diada-de-la-Rumba-13des09-Dossier-de-premsa.pdf

Foto: Alex Brosa / Forcat

Artistas

 

Enlaces

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)