Gran èxit de participació a la II Diada de la Rumba


Fecha de la noticia: 28/12/2010
Gran èxit de participació a la II Diada de la Rumba


Gran afluència de públic a la segona Diada de la Rumba, celebrada el passat diumenge 19 de desembre al Centre Cívic La Fontana del barri de Gràcia de Barcelona.

 

Les llargues cues a l’entrada, els centenars de persones que es van quedar fora i el cartell d’aforament complet ja des de primera hora de la tarda demostren altra vegada el bon moment que viu aquest gènere autòcton català i l’interès que susciten les activitats culturals de l’associació Foment de la Rumba Catalana (FORCAT).

 

En aquest sentit, van interessar tant els tallers d’instruments o balls celebrats durant el matí, com la conferència magistral de Pere Pubill Calaf “Peret” o la ja clàssica Súper Rumba Jam. Aquesta última va comptar amb la participació de la plana major de la rumba catalana, com Sabor de Gràcia, La Pegatina, Gertrudis, Los Manolos, Ai Ai Ai, La Troba Kung-Fú, Papawa, La Familia Rustika i moltíssims més.

 

Fotografia dreta: Actuació durant la Jam Rumbera.

Fotografies inferiors: Peret i Txarly Brown al finalitzar la conferència magistral; improvisacions al pati exterior durant el matí; i Peret fent entrega al Tío Toni del títol de membre d'honor del FORCAT.

     

 

**************************
Javier Lopez Bravo
javi@calarumba.com
**************************

Vídeo

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)