Gertrudis decideix fer una aturada al seu projecte per un temps indefinit


Fecha de la noticia: 16/09/2009
Gertrudis decideix fer una aturada al seu projecte per un temps indefinit

El popular combo rumbero ha fet un comunicat oficial avui dia 16 de setembre de 2009

Un dels grups mes retllevants del panorama rumbero actual, GETRUDIS, amb mes de 5 anys de activitat, y que van sortir en un moment que la rumba catalana no estava precissament en el "candelero", Ens han sorpres a tots amb aquesta noticia.

Esperant que sigui poc el temps aquest: "indefinit", els hi dessitjem que trobin deseguida noves formes musicals per seguir deleitan-nos musicalment.

força  Rumba!!

Us transcribim aqui el comunicat OFICIAL de GERTRUDIS:

COMUNICAT DE GERTRUDIS (16/09/2009)

Molt bones a tots i a totes.

Després d'unes llargues hores de reflexió entre tots els membres del grup, hem decidit fer una aturada del projecte Gertrudis per un temps indefinit.

Realitzarem els concerts que tenim durant el mes de setembre i octubre, i després ens prendrem un temps de descans, perque cada Gertrudis pugui
dedicar-se a les seves coses.

Son més de vuit anys sense parar, havent realitzat més de 500 concerts per tota la geografia catalana, amb la sort d'haver pogut anar a actuar a països com França, Canadà, Holanda. on hem viscut experiències molt enriquidores.

Estem molt contents, d'haver rebut tot el vostre suport durant aquest temps, gràcies a vosaltres, hem pogut fer tres discs d'estudi  i un en directe a la Sala Razzmatazz, per cert, un dels millors moments de la
nostra carrera, moltes gràcies per fer-nos viure aquell moment.

Tenim ganes de descansar de la carretera i els escenaris durant un temps, absorvir noves idees i quant ens tornem a trobar veure que en surt de tot
plegat .

Una vegada més, només tenim paraules d'agraïment, per tota la gent que ens heu seguit durant aquests temps, a tota la gent que ens ha recolzat professionalment, a tota la gent que ens ha contractat perquè anem a actuar al seu poble. Esperem haver complert les vostres espectatives.

Ens veiem doncs a algun dels concerts que tenim fins a l'octubre:

19 setembre . La Noche En Blanco . Madrid 
26 setembre . Artesa de Segre
04 octubre. Kilometroak . Donosti
23 octubre . Barraques . Banyoles

 

http://www.calarumba.com/castellano/artistas.asp?ID=9

 

 

Artistas

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)