Exposición fotográfica en memoria de Ricardo Batista "Tarragona" al CAT


Fecha de la noticia: 29/11/2011
Exposición fotográfica en memoria de Ricardo Batista "Tarragona" al CAT

FORCAT presenta:

El próximo jueves 1 de diciembre 2011 se inaugura en el Centro Artesa Tradicionarius de Gràcia (Trav. Sant Antoni 6-8, metro fontana) la exposición fotográfica en memoria de Ricardo Batista "Tarragona" el percusionista más reconocido de la Rumba Catalana.

Trístemente fallecido hace poco menos de un año (24 dic 2010) la exposición recoge los momentos más relevantes de su carrera trazando un recorrido por su carrera musical en las 3 últimas décadas.

En la inauguración se servira un psicolabis, se hará entrega de la placa de honor a su hijo Ricardo Tarragona jr y se cerrará con una juerga rumbera espotánea. Actividad adscrita a la próxima DIada de la Rumba que se celebrará el 18 de diciembre en Barcelona.

--------------------------------

El proper dijous 1 de desembre inaugurarem, al Centre Artesà  Tradicionàrius, una exposició fotogràfica dedicada al Ricardo Batista  Ximénez, més conegut com a "Tarragona".

La Diada de la Rumba d'enguany comença aquí i està dedicada a ell, ara  que fa gairebé un any que ens va deixar. Amb aquesta exposició volem rendir homenatge a qui ha estat el més gran percussionista de la rumba d'aquí. També l'anomenarem, a títol pòstum, Soci d'Honor de Forcat.

L'exposició val molt la pena, perquè compta amb fotografies dels àmbits particulars i professionals inèdites, recollides de diferents col·leccions privades. Des de Forcat l'hem fet amb molt d'afecte i esperem que ens acompanyeu a la seva inauguració, que acabarem amb una descàrrega rumbera. Us hi esperem.

Enlaces

 

Vídeo

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)