El grup Rumba de 9 anuncia la seva despedida dels escenaris


Fecha de la noticia: 31/01/2010
El grup Rumba de 9 anuncia la seva despedida dels escenaris

Després de dos anys de concerts, viatges, satisfaccions, emocions, tristesa, felicitat, nervis, assajos, Festes Majors, amics, ràdios, televisions de baix pressupost, actes benèfics, suports, grups, pobles, ciutats i sobretot rumba... Us hem de comunicar que Rumba de 9 acaba el seu viatge. Pleguem les veles del vaixell que entre tots vosaltres havíeu aconseguit que prengués un rumb excepcional. Amb ànims de buscar noves fites i cercar nous mars per on navegar alguns dels membres de la banda separen els seus camins per seguir aquestes inquietuds i dur-les a terme.
 
Per això i molt més, us volem agrair el suport donat al llarg de tot aquest temps de concerts i moments inoblidables que hem passat junts. Gràcies a tots i a totes les que heu dipositat la vostra confiança en nosaltres des de el principi fins al final, a la gent que ens seguia en molts concerts, a les sales on ens heu deixat fer la nostra música, als grups que han compartit escenari amb nosaltres i ens han fet créixer encara més amb la seva qualitat i humanitat, als col•laboradors, a les persones que han aguantat a la seva pell el pes de viure al costat de músics incansables que fan el que més els agrada, i en general a tothom que havia introduït Rumba de 9 a la seva vida.
 
Us volem convidar al concert de comiat que farem el Dijous 11 de Febrer a l’Ovella Negra de Marina, acompanyats d’Expresso, Jaleo Real i uns convidats molt especials com en David i el Rafalitu d’Aiaiai, en Xavi de Gertrudis, en Dani d’Expresso, les Kahala, els Sant Gaudenci i membres del Forcat que faran del comiat una festa inoblidable!!
 
Comuniqueu aquest esdeveniment a tota la gent que creieu que li pot interessar per tal d’immortalitzar el moment i guardar a la memòria un càlid record de Rumba de 9!!
 
Carlos, Aleix, Aina, Eduard, Enric, Diego, Ferran, Pol i Marc...MOLTA SORT!

,as info del concierto:
http://www.calarumba.com/castellano/conciertos.asp?ID=1862

 

Artistas

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)