Dos nous artistes a CalaRumba.com: Malakaton i Humareda!


Fecha de la noticia: 08/05/2011
Dos nous artistes a CalaRumba.com: Malakaton i Humareda!

Malakaton


Podriem dir que Malakaton va neixer en una forgoneta congelada pel fred, després de mil hores de carretera, de moltes animalades i molt de fum.

Fou a les acaballes del cru hivern del 2010 quan 4 animals amb fam de concerts van  començar a donar voltes sobre el directe que sempre havien volgut fer i mai no havien pogut realitzar, sobre el futur que els esperava, sobre els macrofestivals que els voldrien acollir!

Després d'uns mesos de fer l'animal sense rumb fix xerrant molt i treballant poc, van posar-se les piles per començar a donar forma a noves idees tot imaginant com ho podrien fer per crear a cada concert una festa.
Segueix llegint...Humareda

Humareda neix l’estiu de 2005 quan en Ruché i en Grisbo, dos antics amics de l’institut, es retroben per posar en comú algunes de les cançons que han anat component durant un període de reflexió. Davant la voluntat de fer alguna cosa interessant amb elles, sorgeix la idea d’anar reclutant gent que estigui disposada a tirar endavant aquest projecte.

El primer en incorporar-se és l’Albert, que comença tocant el calaix flamenc i alguna percussió més. Tots tres alternen els assajos entre casa en Ruché, al barri de La Sagrera, i Valldonzella 12, una antiga finca okupada on s’hi organitzen nombroses activitats socials. Al cap de poc s’uneixen en Tommy, tocant el baix elèctric, i en Ger, tocant els calaixos flamencs. D’aquesta manera traslladen els assajos a Villa Elvira, una caseta situada a La Floresta, on Albert i Tommy hi comparteixen el sostre.
Segueix llegint...

 

Artistas

 

Enlaces

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)