Divendres 19 de juny concert de comiat de Meztuca.


Fecha de la noticia: 14/06/2009

El grup abandona la activitat musical despres de 7 anys de rumba catalana de la bona.
Per a qui no ho sapigués, Meztuca es un grup de paios nascut al barri de Gràcia de Barcelona i que fa Rumba Catalana des de l’any 2001.
 
Despres de 7 anys, tres maquetes: "Què passa nen!?" (2003), "Plaça del Dubte" (2005) i "Rumba Catalana (2006). i casi 100 actuacions arreu de catalaunya i també per Europa,  aquesta numerosa banda (10 components) ha anunciat l'aturada a la seva activitat  musical.
 
Meztuca ha sigut un dels grups joves pioners en la revifalla de la rumba catalana d'aquests últims anys, i es el responsable del “efecte contraventilador”,.. un invent que consiteix a fer dos ventiladors amb la guitarra, un a contratemps de l’altre, inspirat en les palmes rumberes,.. es pot comprobar a: http://www.calarumba.com/castellano/medias.asp?id=182
 
Però no ens hem de preocupar massa, ja que el grup anuncia que en Miquel Rodergas "Micu", que és la veu cantant del grup, seguirà la seva carrera musical en solitari, amb més rumba catalana,.. i de fet, ja te preparats alguns temes nous per seguir en la “brecha”.
 
Aquest divendres, dia 19 de juny, ja ho podeu anotar a les agendes, el grup ofereix la que serà la seva última actuació a les festes del barri de la Font de la Guatlla, organitzades per l'Esplai Turons. En aquesta actuació estan anunciades sorpreses i convidats per fer-ne una de grossa,..

 
Us esperem a tots per fer una gran festa de comiat i, a la vegada, de suport a la seva trajectòria que ens ha deixat una gran emprempta en aquesta familia que es el món de la Rumba Catalana del segle XXI
 
Sort i gracies, camarades rumberos!!!

Artistas

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)