Diada de la Rumba Catalana 2010 - 2ona Edició


Fecha de la noticia: 12/12/2010
Diada de la Rumba Catalana 2010 - 2ona Edició

 

La segona edició de la Diada de la Rumba 2010, organitzada per l'associació FORCAT, ja és aquí. Concretament se celebrarà el proper diumenge 19 de desembre al Espai Jove La Fontana (Gràcia, Barcelona), amb una jornada plena d'activitats de tota mena i per a tots els públics, totalment gratuïtes, que volen ser una mostra oberta del món de la rumba catalana a tota la societat.

Hi haurà tallers de percussió, guitarra i ball, les classes magistrals de Peret i la Tia Pepi, una mostra de discos i marxandatge rumbero organitzada per Sant Gaudenci, conferències de treballs de recerca sobre la rumba, sessió contínua de DJs, rumba per als infants, entre d'altres activitats. El plat fort de la jornada serà la Jam Session Final, que inclourà l'actuació dels combos resultants del Curs d'Introducció a la Rumba Catalana 2010, i la participació dels principals artistes i bandes en actiu del gènere.

Amb la participació del bo i millor de la rumba catalana de tots els temps:


Pere Pubill Calaf “Peret”, Josefa Becas Batista “Tia Pepi”, Gertrudis, Sabor de Gracia, Los Manolos, Ai Ai Ai, Ramunet, La Troba Kung-Fú, Tio Rafael (Patriarcas de la Rumba), Tio Pepe “Chino” (Patriarcas de la Rumba), Pere Capdevila (Rumba 3), Chipén, Achilifunk, Rumbamazigha, Johnny Tarradellas (Chipén), Rafalito Salazar (Ai Ai Ai), Antoni “Sicus” Carbonell (Sabor de Gracia), Peret Reyes (Papawa), Derrumband, 9 Son, Estrellas de Gracia, Expresso, Papawa, Latino y los Llobregantes, Micu, Impagaos, La Familia Rústika, Rumba Tarumba, Pantanito, Chakataga, Son de la Rambla, Vergüenza Ajena, Nen, Son como Son, Denominación de Origen, Pedro (rumba d’autor), Empalmaos, La Maria Rosa, La Málaga Esencia Rumbera, José “El Chatarra”…

Inclou l'actuació dels combos d’estudiants del Curs d’Introducció a la Rumba Catalana, dirigit i apadrinat per Pere Pubill Calaf “Peret”.

 Enguany la Diada està dedicada a la memòria de Javier Patricio "Gato" Pérez (1951-1990), en motius dels 20 anys de la seva mort. A més a més, durant la Diada s'homenatjarà artistes històrics del gènere amb el reconeixement com a socis d'honor de l'associació Foment de la Rumba Catalana, entitat organitzadora de l'acte.

Artistas:
Expresso
9Son
Ai Ai Ai
Gertrudis
Sabor de Gràcia
Los Manolos
Ramunet
La Troba Kung-Fú
Chipén
Txarly Brown DJ
Derrumband
Estrellas de Gràcia
Papawa
Latino y los Llobregantes
Micu
Los Impagaos
La Familia Rústika
Rumba Tarumba
Pantanito
Chakataga
Denominación de orígen
Empalmaos
LaMàlaga. Essència Rumbera
etc

***********************************************

Programa de la Diada de la Rumba Catalana 2010

***********************************************


Informació i inscripcions als tallers: diada@forcat.org
Comunicació i premsa: Vibra comunicación marc@vibracomunicacion.com

Foment de la Rumba Catalana (FORCAT)
info@forcat.org
http://www.forcat.org

http://www.forcat.org/catala/noticies/Diada-de-la-Rumba-2010-Espai-Jove-La-Fontana-G.html

http://lafontana.org/diada-de-la-rumba-2010/

ON ES EL ESPAI JOVE LA FONTANA?

 

Enlaces

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)