Derrumband, la rumba del Gato i de Barcelona, se´n van a la Xina


Fecha de la noticia: 09/09/2009
Derrumband, la rumba del Gato i de Barcelona, se´n van a la Xina

La rumba que coneixem, no és de la Xina ni del Japó… i coses de la vida, el grup Derrumband, donarà a conèixer la rumba de Barcelona a la Xina, dins del certàmen “Fira de Dalian”, al nord-est de Xina del 18 al 23 de setembre.

És una de les fires de moda més important d’Àsia i hi ha participació d’empreses d’arreu del món.

Aquest any s’hi presenten diverses marques i dissenyadors espanyols en un event empresarial organitzat pel Gremi d’Indústries de la Confecció de Barcelona. El concert serà el dia del sopar oficial i entre d’altres propostes, també participarem amb la nostra música en la desfilada del creador espanyol Francis Montesinos.

Tenint en compte que hi participen empreses de tot Espanya i altres agrupacions empresarials del país, el Gremi ha proposat la participació de Derrumband a fi de presentar un espectacle musical que acompanyi la promoció de la moda espanyola i que sigui representatiu per a tothom, com és la rumba catalana. El contacte amb el certamen va sorgir després de que membres del Gremi van veure en directe els Derrumband durant el concert que l’abril passat es va fer a la sala Apolo, en el qual amb una bona colla d’amics, músics i admiradors del Gato Pérez, vam poder cantar, ballar, recordar i brindar per la seva música. La segona part de l’homenatge continuarà el proper 21 d’octubre, també a la sala Apolo.

Derrumband és una banda de tribut a la música d'una època a través d'un aglutinador com fou el Gato. Aquesta banda, des d’un altre prisma, més de vint anys més tard es disposa a fer un tribut a tota aquesta moguda. Segurament es tracta de la primera banda estable que fa un homenatge actiu i constant a la història més recent de la vida musical barcelonina.

 

Gato, un argentí que va venir de fora per fer-nos escoltar i redescobrir la nostra pròpia música, la música autòctona de Barcelona, i una colla de músics autòctons, van ser els intèrprets i creadors del que ja en podem dir la banda sonora d’una època. La seu principal era la Sala Zeleste, però la majoria de pobles del país van gaudir de moltes nits de Festa Major amb aquells músics que han estat referent per molts de nosaltres.

 

Serà un plaer dur a terme aquest  viatge musical i portar aquesta moguda a la Xina.

En parlem a la tornada…

Salut i Rumba, 健康和倫巴

 

 

Derrumband al Myspace i al Facebook:

http://www.myspace.com/derrumband

http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=1287016028&ref=name

Artistas

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)