Classes de Ball - Promoció Socis i Simpatitzants FORCAT


Fecha de la noticia: 06/09/2011
Classes de Ball - Promoció Socis i Simpatitzants FORCAT
Atenció! de la mà del FORCAT ens arriben dues promocions de classes de ball de rumba catalana i flamenc que es duran a terme al llarg d'aquest mes de setembre a Barcelona. 

Per una banda tenim l'escola "Gracia Flamenca" de la professora de ball Marta Allué, que inclou un descompte per a socis i simpatitzants de FORCAT (cartell de l'esquerra):

Aquest proper dilluns 12 de setembre, Gracia Flamenca celebra una jornada de portes obertes. Vine a provar de forma gratuïta una classe de rumba catalana i gaudeix més que mai del teus grups preferits. Per reservar la teva plaça només has d'escriure a graciaflamenca@gmail.com o trucar al 651 090 177. Les classes s'impartiran a la Sala Salamandra, al carrer Burgos 55, L1 y L5 Plaça de Sants.
 
Presentant el flyer, socis, simpatitzats del Forcat + els seus acompanyants tindran un descompte del 20% en el primer pagament. Matrícula 0€, per més informació www.graciaflamenca.es


I per una altre banda tenim la promoció de l'escola "L'Evocador" de la professora de ball Beatriz del Pozo, que inclou descomptes per als socis i sòcies de FORCAT (presentant el carnet de soci) (cartell de la dreta)
Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)