Calarumba assisteix a la presentació del nou disc de Trikitown, “Atucutú”


Fecha de la noticia: 17/12/2010
Calarumba assisteix a la presentació del nou disc de Trikitown, “Atucutú”

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa al MACBA el nou disc dels Trikitown, titulat “Atucutú” a la qual hem assistit. La bona forma de fer les coses d’aquesta banda, queda reflectida en el seu nou treball, que ha estat presentat in situ com una obra d'art més que és. En ell trobarem temes plens d’alegria i de festa, mostra en son el “Dona’m un got de vi” on col·laboren els Kayo Malayo, o la “Reina del bogavante” amb Zulu 9.30.

Durant la roda de premsa, apadrinada per en Txarly Brown, ens han parlat sobre el seu nou treball i també ens han confirmat les primeres dates de la seva nova gira presentant aquest “Atucutu”:

 

18/12/2010, TRIKITOWN - PRESENTACIÓ NOU CD - FAKTORIA DEL BRUC (Terrassa)

29/12/2010, RUMBA CLUB - TRIKITOWN live + TXARLY BROWN dj (Barcelona)

13/01/2011, Cicle de Rumba Ta'Rumba - TRIKITOWN + DJ OGT (Tarragona)

21/01/2011, TRIKITOWN - Sala Tarumbar (Viladevalls)

 

A part també s’ha parlat sobre a el bon estat actual de la rumba catalana i el moment difícil que esta travessant el mercat discogràfic. Finalment han tocat tres dels seus nous temes, que, com no, es el que va fer gaudir més als presents. Us adjuntem algunes fotografies de l’acte.

 

A la primera fotografia de esquerra a dreta: GITO MONTOYA, cantant de Trikitown; SERGI MATAS, manager i president de 7sisproduccions; JOSEP ROIG, president  de la discogràfica Temps Record; TXARLY BROWN, dissenyador, Dj i artista amant de la rumba catalana i promotor del moviment Achilifunk.

 

**************************
Javier Lopez Bravo
javi@calarumba.com
**************************

Artistas

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)