CALARUMBA ANUNCIA CAMBIOS IMPORTANTES


Fecha de la noticia: 02/05/2013
CALARUMBA ANUNCIA CAMBIOS IMPORTANTES

Calarumba anuncia canvis importants

A tots els amics i seguidors de CALARUMBA en general:

Us volem informar que a partir d'aquest mes de Maig de 2013, CALARUMBA deixarà de publicar notícies i concerts periòdicament.

Els concerts que ja estan publicats, seguiran estant online, però no introduirem nous. El mateix per a les notícies.

Volem donar-vos les gràcies a tots els que ens heu recolzat enviant notícies i concerts des que la web aquesta online (2007) i també agrair molt especialment a la gent que ens ha ajudat directament treballant en la web, com Rubén Díaz, Javi Lópèz, Santi Gómez, Juanjo Bernabeu, Viktor García, Vincenzo Megale, Marta Pons, entre uns altres.

Aprofitem l'ocasió per recordar-vos que Calarumba és un projecte de base de dades, que pretén agrupar el màxim d'informació estructurada, sobre la rumba catalana. És per això que solament el tema dels concerts i les notícies, els que podríem cridar "ACTUALITAT", són la part que deixarem en standby. En canvi, els apartats, que podríem cridar "BASE DE DADES", o sigui: ARTISTES, CANÇONS, LINKS, ARTICLES, RÀDIO, DISCOS, seguiran funcionant normalment. També els vostres comentaris quedessin oberts per poder deixar opinions sobre cada apartat.

El cas de les xarxes socials com Facebook, seguiran actius però no garantim la seva actualització. Més be us ho heu de prendre-ho com una porta oberta i ,si us plau, sentir-vos lliures de publicar en "el mur" https://www.facebook.com/calarumba vosaltres mateixos les notícies o concerts que us semblin interessants, siguin del vostre interès directe, o simplement de tercers. El Twitter i el Spotify, quedessin en suspens.

Si algú estigués interessat en alguna de les xarxes socials, per mantenir-la actualitzada, per favor, posar-vos en contacte amb nosaltres.

En el cas del butlletí setmanal YOCHANO que, dirigit per Txarly Brawn, però enviat per nosaltres acompanyat de les notícies i concerts de Calarumba, us seguirà arribant normalment però només amb els articles del propi YOCHANO.

Esperem que en un futur puguem reprendre l'activitat de l'actualitat en la web.

Gràcies a tots per ajudar a promocionar la Rumba Catalana com es mereix, nosaltres portem fent-ho des de 2007 sense cap tipus d'ajuda econòmica ni de publicitat, però hem arribat a un punt que no podem seguir dedicant mes temps. (Almenys de moment). Intentarem mantenir les dades que ja existeixen, que no són pocs, el mes actualitzats possible, i aspirem a quedar com un lloc web de consulta per a la gent que vulgui aprofundir una mica sobre la Rumba Catalana.

Ramón Grau-Guinot

www.calarumba.com

info@calarumba.com

-------------------------------------------------


Calarumba anuncia cambios importantes

A todos los amigos y seguidores de CALARUMBA en general:

Os queremos informar que a partir de este mes de Mayo de 2013, CALARUMBA dejará de publicar noticias y conciertos periódicamente.

Los conciertos que ya están publicados, seguirán estando online, pero no introduciremos nuevos. Lo mismo para las noticias.

Queremos daros las gracias a todos los que nos habéis apoyado enviando noticias y conciertos desde que la web esta online (2007)  y también agradecer muy especialmente a la gente que nos ha ayudado directamente trabajando en la web, como Rubén Díaz, Javi Lópèz, Santi Gómez,  Juanjo Bernabeu, Viktor García, Vincenzo Megale, Marta Pons, entre otros.

Aprovechamos la ocasión para recordaros que Calarumba es un proyecto de base de datos, que pretende agrupar el máximo de información estructurada, sobre la rumba catalana. Es por ello que solo el tema de los conciertos y las noticias, los que podríamos  llamar  "ACTUALIDAD", son la parte que dejaremos en standby. En cambio, los apartados, que podríamos llamar "BASE DE DATOS", o sea: ARTISTAS, CANCIONES, LINKS, ARTÍCULOS, RADIO, DISCOS, seguirán funcionando normalmente. También vuestros comentarios quedaran abiertos para poder dejar opiniones sobre cada apartado.

El caso de las redes sociales como Facebook, seguirán activos pero no garantizamos su actualización. Mas bien debeis tomarlo como una puerta abierta y ,por favor, sentiros libres de publicar en "el muro" https://www.facebook.com/calarumba vosotros mismos las noticias o conciertos que os parezcan interesantes, sean de vuestro interés directo, o simplemente de terceros. El Twitter y el Spotify, quedaran en suspenso.

Si alguien estuviera interesado en alguna de las redes sociales, para mantenerla actualizada, por favor, poneros en contacto con nosotros.

En el caso del boletín semanal YOCHANO que, dirigido por Txarly Brawn, pero enviado por nosotros acompañado de las noticias y conciertos de Calarumba, os seguirá llegando normalmente pero sólo con los artículos del propio
YOCHANO.

Esperamos que en un futuro podamos retomar la actividad de la actualidad en la web.

Gracias a todos por ayudar a promocionar la Rumba Catalana como se merece, nosotros llevamos haciéndolo desde 2007 sin ningún tipo de ayuda económica ni de publicidad, pero hemos llegado a un punto que no podemos seguir dedicando mas tiempo. (Al menos por el momento). Intentaremos mantener los datos que ya existen, que no son pocos, lo mas actualizados posible, y aspiramos a quedar como un sitio web de consulta para la gente que quiera profundizar un poco sobre la Rumba Catalana.

Ramón Grau-Guinot

www.calarumba.com

info@calarumba.com

Comentarios

anónimo el 04/05/2013 a las 22:24 comentó:

que putadaEscribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)