"Al Carrer!", l'últim treball de La Pegatina, finalista pel "Disc Català de l'Any"


Fecha de la noticia: 04/04/2008
"Al Carrer!", l'últim treball de La Pegatina, finalista pel "Disc Català de l'Any"

"AL CARRER!", FINALISTA PEL DISC CATALÀ DE L'ANY

Si hi ha alguna cosa que li faltava a La Pegatina per consolidar-se com un dels grups revelació del 2007 era arribar a ser finalista del premi al Disc Català de l'Any, guardó que es dóna per votació popular i que organitza Ràdio 4.

El disc "Al Carrer!", treball amb què han debutat els de Montcada i Reixac, és l'únic dels finalistes del premi que s'ha autoproduït el disc i que no es pot considerar ni rock ni cançó d'autor, com la resta.

De fet, La Pegatina és un grup de rumba urbana que, gràcies a la difusió a través d'Internet als nombrosos concerts que ha realitzat durant aquest últim any, ha aconseguit fer-se un lloc dins el panorama musical dels joves de tot l'estat espanyol, fins al punt d'arribar a tocar a la Telecogresca 2008, que se celebrarà el proper 18 d'abril al Parc del Fòrum juntament amb altres grups d'un alt nivell com poden ser The Pinker Tones, La Excepción o Fundación Tony Manero.

"Al Carrer!" és un disc on col·laboren músics del nivell de Manu Chao, Che Sudaka, Txarang o Gambeat (baixista de Radio Bemba), que és qui s'ha encarregat de produir- los-hi el directe amb el que ara es presenten damunt dels escenaris. "Al Carrer!" és un treball que ja escolten més de 30.000 persones (a través de descàrregues d'Internet i de compres en mà) sobretot gràcies a webs com ComparteElArte.com o Radiochango.com. De fet, gràcies a aquesta última, La Pegatina ha venut més de 300 discos al Japó, on també s'han començat a interessar per aquesta música que no acaba de ser rumba catalana però que omple d'alegria, de ganes de festa i de ballar a tothom que ho escolta.

Per tal de votar "Al Carrer!" com a millor disc català del 2007 només cal entrar a www.disccataladelany.cat, on es pot veure que competeixen amb grups grans del panorama català com Obrint Pas, Gossos, Lax'n'busto, Els Pets, Antònia Font o Víctor, entre d'altres.

Per si això fos poc, el proper dia 1 de maig començarà a aparèixer per les televisions estatals el que serà el seu segon vídeoclip, "Tomasín", després de la gran acceptació del primer, "Penjat", realitzat per Diego Calzada.

Si voleu entrevistar La Pegatina, dirigiu-vos a:
e-mail: lapegatinapress@gmail.com
web: www.lapegatina.com
telèfon: 670 576 474 (Adrià)
La rumba sona...al carrer!

Si voleu contactar amb La Pegatina, dirigiu-vos a:
e-mail: contacto@lapegatina.com
web: www.lapegatina.com
telèfon: 661 950 747 (Rubén)Accès a la nota Premsa en PDF

Artistas

 

Enlaces

 

Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)