1er. Simposium Nacional de Rumba Catalana el dia 4-12-2008 en el CAT (Centre Artesà Tradicionarius)


Fecha de la noticia: 20/11/2008

 

Programa Simpossium Rumba Catalana 2008

1er. Simposium de Rumba Catalana el dia 4-12-2008 en el CAT (Centre Artesà Tradicionarius)

La Rumba Catalana ha tornat, o això sí esforcen a dir-nos, però som molts els que sabem que mai ha marxat, que sempre ha estat lluitant per la seva subsistència i reconeixement.

De totes cap a l' exterior hem de reconèixer que actualment vivim un moment dolç. Els impulsors de la Rumba Catalana són estimats pel públic, respectats per les institucions i sí està reconeixent la seva important aportació a Catalunya. Neixen tambè nous autors, formacions i artistes que renoven la Rumba, l' amplien, la doten de nous sons i aconsegueixen nous públics per al nostre gènere. Un moment dolç que aquesta vegada hem díaprofitar.

Diverses gents amb motivacions diferents però amb un punt en comú l' estimació a la Rumba Catalana, hem decidit impulsar aquest "Simpòsium" amb un únic objectiu: poder consensuar unes bases comunes d' actuació al voltant díaquest benvolgut gènere i així aconseguir el seu reconeixement.

La Rumba Catalana es l' únic gènere autòcton nascut a Europa durant el segle XX. Afirmació que ningú ha validat ni ha desmentit. Tot i així pensem que no está prou valorada com a música popular i tradicional catalana, ni com a valor cultural del nostre poble i país. I ha de lluitar amb desigualtat enfront d' altres manifestacions i gèneres propis i forans.

Nomès si tots els implicats en l' escena rumbera catalana caminem junts podrem tenir veu i vot en la preservació de la Rumba Catalana. No permetrem que torni a ser moneda de canvi d' estratègies comercials o polítiques com ha succeït repetidament, a finals dels seixanta, principis dels setanta o als anys noranta. Cal analitzar els fets succeïts en tots aquest "booms" pretèrits de la nostra rumba per a preservar el moviment musical de futures manipulacions.

És per aixó que us emplacem a trobar-nos el proper 4 de desembre d' enguany. La Rumba Catalana ha de reescriure la seva història. La Rumba Catalana ha d' agafar les regnes del seu propi futur. La Rumba Catalana s' ho mereix.

No pots faltar-hi !!!

Descarregar el programa en pdf.

Per a inscriure's podeu omplir el formulari aqui: http://www.garatgeproducciones.com/simposium.php

o bé Descarregar el formulari en pdf i enviar-lo a:
simposiumrumba@garatgeproducciones.com

Recorda! Data límit per a presentar les inscripcions
01 de Desembre.

 

******

NUEVAS INCORPORACIONES:

Rogeli Herrero (Los Manolos) y Rafalito Salazar (Ai Ai Ai) son las dos nuevas incorporaciones
a las mesas de redacción del Manifiesto. Posiblemente aparezca alguno más antes del 4 de diciembre
ya os mantendremos informados. Perdonad las molestias. Más seamos, más reiremos.
Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)