Naraina


Naraina
Naraina neix el 2004 i és una formació de rumba-rock amb músics procedents de diversos estils. A la rumba, estil que havien practicat en formacions anteriors, li substitueixen la base llatina per un so més contundent i elèctric i una base rítmica que tendeix al rock. Alguns temes els anomenen de rumba’n’bass, rumba i bases de drum’n’bass a la bateria i baix. Defineixen la seva música com a rumba-rock, encara que també hi ha moments pel funk i el reggae.

Tot i que la formació és de Tàrrega, assagen durant un llarg període a Barcelona i Santa Coloma de Gramenet, on estan en contacte amb els grups i les mogudes musicals que s’hi formen. Actualment estan establerts a Manresa, una àrea amb efervescència de grups i projectes de tots els estils.

Després de col·laborar sovint amb la secció de vents dirigida per Josué “Ciclón” Garcia, el 2007 decideixen incorporar al quartet inicial el trompetista Gori Satorres, arrangista i músic de grups de funk, com a trompeta solista, i això els permet afegir moments d’intensitat i un so brillant als directes.

El 2007 participen a l’edició del Sona9 i es situen a les semifinals del concurs. El tema Traïció oral, enregistrat a Musiclan és resultat d’aquesta participació al concurs, que també els permet actuar al BAM durant les Festes de la Mercè de 2007, a més d’una àmplia promoció a la revista Enderrock, Icatfm i TV3.

Després de gravar la maqueta Patas arriba el 2005 a Figarock Estudis, decideixen tornar a l’estudi el 2007. Les cançons de Naraina nano! són el resultat d’aquest procés de gravació.

Naraina són: Carles Miñarro; Veu, Josep Ma. Cortadellas; Guitarra elèctrica i veus, Roger Lozano; Guitarra espanyola i veus, Gregori Satorres; Trompeta i veus, Sisco Ayala; Bateria, Josep Ma. Virgili; Baix elèctric, Jordi Vidal "el nen"; Tècnic de so.
Discográfia propia
Nina
Nina (2010)


Cómpralo en: iTunes
Fnac
Amazon
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)