Micu


Micu

Miquel Rodergas "Micu", líder del grup de Rumba Catalana Meztuca, va donar-se a conèixer com a cantautor rumbero a principis del 2005 amb un repertori que combinava cançons pròpies i també versions de grans artistes del gènere com Gato Pérez, Gipsy Kings o el Pescaílla. En petits bars de la ciutat de Barcelona, en solitari o acompanyat dels seus fidels percussionistes Pablo i Toni, comença a presentar la seva proposta de cançó d'autor intimista i alhora festiva pel contrapunt que suposa l'acompanyament de la guitarra ventilador.

L'any 2007 grava i treu a la llum de manera absolutament artesanal la seva primera "demo" amb 5 temes: "Rumbautor". Amb una instrumentació bàsica (guitarra, baix i palmes) el Micu vol expressar la seva cançó a través de l'essència de la rumba i la força de la seva guitarra flamenca i rumbera. Als crèdits de "Rumbautor" hi figura Quim Ramos (Triando), guitarrista de solvència contrastada que en aquesta ocasió pren el baix elèctric i l’acompanya des d’aleshores en algunes actuacions en directe.

El projecte es consolida de manera decisiva durant el viatge que realitzen tots quatre músics a Lituània l’estiu del 2008 per fer el concert d’obertura del Primer Festival de Flamenc de Vilnius, el 24 de juny. L’endemà viatgen a la ciutat de Kaunas, on realitzen un altre recital, aquest cop al Teatre “Ramibè”. L’èxit absolut d’ambdós concerts, així com la bona sintonia que regna entre els quatre amics durant tot el viatge, marcarà l’inici de Micu com a banda.

Aquest any 2009 la banda ha gravat el seu primer EP “Micu”, de 5 temes, als Estudis Miau, coproduït per Miquel Rodergas i Pau Vallvé (Estanislau Verdet, Ü_ma). Amb aquest EP el projecte Micu intenta donar una clau de volta a la seva manera d'entendre la rumba catalana amb la incorporació d'elements de l'electrònica però mantenint l'essència i la personalitat de la seva guitarra ventilador.

 

Contractació: Puça Espectacles

Avda. Gaudí 10, Ppal. Bis 2n 08025 Barcelona / 93 435 88 09 – 606 19 36 45
miquel@lapusa.com / www.lapusa.com

Discográfia propia
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

anónimo el 26/07/2009 a las 12:03 comentó:

genial el video Micu
vaya buga tas pillado


jose luis el 12/08/2009 a las 17:06 comentó:

genial viva la rumba catalana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


anónimo el 06/10/2009 a las 11:01 comentó:

micu ets el millor


jesusin el 02/05/2010 a las 15:26 comentó:

fenomeno micu, en concierto eres la maquina! visca la rumba y visca barcelona


josete el 08/01/2011 a las 23:40 comentó:

k grande eres


Jose Manuel el 23/08/2011 a las 20:50 comentó:

Hola micu,me llamo jose soy un empresario de Toledo y tengo 38 años. Por casualidad he visto varios videos tuyos en youtube y sinceramente me parecieron la ¡¡¡OSTIA¡¡¡ es de lo mejor en rumbas que mis oidos escucharon desde hace mucho tiempo.Me gustaria que me informaran donde poder comprar tu disco.Te deseo mucha suerte que no se porque me da a mi que no tardando mucho vamos a conocer el nombre de micu en todos los sitios. Desde Toledo un saludo te mando argotransportes@yahoo.esEscribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)