Meztuca


Meztuca

Meztuca és un grup de paiets que fa rumba catalana de la bona, de la de sempre i de la nova. Música nocturna de carrerons petits. Festes a la plaça, rumba de gats. Ventilador de Gràcia amb flaires de mar.

Meztuca neix al barri de Gràcia de Barcelona a finals del 2001 al voltant de la figura de Miquel Rodergas "el Micu", que ja des de l'inici té la idea de muntar un grup de rumba catalana agafant els Gipsy Kings, Gato Pérez i el Pescaílla com a grans referents. L'agost de 2002 fan el seu primer concert a les Festes de Gràcia i l'any 2003 graven la seva primera maqueta "Qué passa nen?!", editada per Audiovisuals de Sarrià.

A poc a poc la formació es va consolidant en el circuit de concerts de Festes Majors de barri de Barcelona i amb la incorporació de nous membres que van definint la formació, i l'any 2005 decideixen gravar la seva segona maqueta,"Plaça del Dubte", autoeditada.

A principis de 2006 "el Micu" assumeix definitivament la veu cantant de Meztuca i comença una nova etapa que els porta a gravar la tercera maqueta, també autoeditada, titulada "Rumba Catalana" i a ampliar el seu radi d'actuació cap a les comarques de més enllà de Barcelona ciutat.

Des d'aleshores s'han centrat sobretot a crear un directe explosivament festiu, incorporant al seu repertori propi versions de clàssics de la rumba catalana ("Caramelos", "Sarandonga", "Muerto Vivo", "El Ventilador", etc) i de grans èxits de la música popular ("Veles e vents", "Could you be loved", etc).

___________________________________________________________

Meztuca es un grupo de rumba catalana de la buena, de la de siempre y de la más nueva. Con unos cuantos conciertos a sus espaldas y muchos más por delante llegan directamente del barrio de Gràcia de Barcelona con su ventilador rumbero y su particular concepción de la fiesta

Meztuca nace en el barrio de Gràcia de Barcelona a finales de 2001 alrededor de la figura de Miquel Rodergas "el Micu", que ya desde el principio tiene la idea de montar un grupo de rumba catalana tomando a los Gipsy Kings, a Gato Pérez y al Pescaílla como grandes referentes. En agosto de 2002 dan su primer concierto en las Fiestas de Gràcia y en el 2003 graban su primera maqueta "Qué passa nen?!", editada por Audiovisuals de Sarrià.

Poco a poco la formación se va consolidando en el circuito de conciertos de fiestas mayores de barrio en Barcelona y con la incoporación de nuevos miembros que van definiendo la formación y en el año 2005 deciden grabar su segunda maqueta, "Plaça del Dubte", autoeditada.

A principios del 2006 "el Micu" asume definitivament la voz cantante de Meztuca y empieza una nueva etapa que les lleva a grabar su tercera maqueta, también autoeditada, titulada "Rumba Catalana", y a ampliar su radio de actuación a las comarcas de más allà de Barcelona ciudad.

Desde entonces se han centrado en crear un directo explosivamente festivo, incorporando a su repertorio propio versiones de clásicos de la rumba catalana ("Caramelos", "Sarandonga", "Muerto vivo", "El ventilador", etc) y de grandes éxitos de la música popular ("Veles e ventes", "Could you be loved", etc).

Meztuca son:

Miquel Rodergas "Micu": veu i guitarra flamenca
Pablo Santcovsky: congues i bongó
Pol Alonso: calaix
Toni Jiménez: pailes
Sergio Porcel: baix
Miquel Pauner: guitarra espanyola
Mar Sorribas: veu
Laia Gómez: veu
Pere Ponsatí: trompeta
Blai Casals: acordió i tikitrixa

 

 

Contacte:

 Puça Espectacles
93 435 88 09 / 606 19 36 45

miquel@lapusa.com

Discográfia propia
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

jansession!! barrankillos in de nait! el 29/09/2008 a las 04:14 comentó:

makinas!!!

un abrazo!!!


sara el 06/11/2008 a las 12:19 comentó:

Hola nois, sóc una noia de Llinars del Vallès, Barcelona. Afincada a Granada d no fa gaire.
Estaria bastant be que fesi-ho una gira x aqui x Granada que hi ha molt ambientillo flamenquillo.
Una mica de rumbeta catalana no haniria pas malament. Un patonas molt gran. .sara.


PESCAILLA DE LEPE el 19/01/2010 a las 16:51 comentó:

que pasot la rumba del pescailla, teneis que patentar la tecnica ventilador, es pasot.Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)