Malakaton


Malakaton
Podriem dir que Malakaton va neixer en una forgoneta congelada pel fred, després de mil hores de carretera, de moltes animalades i molt de fum.

Fou a les acaballes del cru hivern del 2010 quan 4 animals amb fam de concerts van  començar a donar voltes sobre el directe que sempre havien volgut fer i mai no havien pogut realitzar, sobre el futur que els esperava, sobre els macrofestivals que els voldrien acollir!

Després d'uns mesos de fer l'animal sense rumb fix xerrant molt i treballant poc, van posar-se les piles per començar a donar forma a noves idees tot imaginant com ho podrien fer per crear a cada concert una festa.

En un inici, el pla era que tot havia d'estar preparat per començar el 2011 amb un nou disc, "Rumbastards", amb un nou directe, amb una nova furgoneta, amb un local d'assaig, un merxandatge i una web, però tot va sortir malament!!!

i jo dic, joder... si és normal!!!!! si sempre que aprofitaven per xerrar era de camí als concerts que feien per tot el país, si no assajaven mai!!! sinó tenien cap ordre ni planificació, Si el que és innexplicable es com ho fan per anar tocant a tot típus de bars, sales de concerts, festivals i altres garitos tant sobint???

En resum, Malakaton està aquí perque si, no hi ha un altre resposta lògica, La clau del èxit és el directe perqué la resta és un desastre!!!! de tot plegat el que es pot extreure es que encara no saben com però Malakaton està apunt, per fer el que calgui!

Músics:
ALBERT FERRÉ: Veu
IGNASI CAMA: Guitarra
MANOLO BENÍTEZ: Percussió i cajón
DÍDAC SAURET: Percussió
AGUSTÍ ESPÍN: Baix

Contactes:

CONTRACTACIÓ: Equites 687 874 713 - 654 169 064
INFORMACIÓ: info@malakaton.com
Discográfia propia
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)