La Terrasseta de Preixens


La Terrasseta de Preixens
La Terrasseta de Preixens és una deformació musical de rumba patxanguera formada per 7 o 8 músics que s'ho passen bé a dalt de l'escenari. Alguns diuen que el públic també s'ho passa bé i inclús n'hi ha algun que sense que es vegi massa, balla una miqueta. Diuen que a un conçert n'hi havia dos que anaven molt passat que inclús cantaven algun tros de cançó. No se sap que hi ha de verídic en tot això ja que les fons no són fiables. En tot cas t'animem a que ho vinguis a descobrir.

Una mica d’història:
Temps era temps, a finals del 2006, una serie d'individus van decidir ajuntar les seves aptituds musicals. Va ser més o menys aixi:
- Fem un grup?
- ...Eh?
- Que si fem un grup!?
-"Vale!"
Així aquests 3 o 4 individus van començar a tocar en algun que altre Bar sota el que ells van anomenar La Terrasseta de Preixens per motius que ara no venen al cas.
Una nit, no se sap ben bé com va passar, però va passar. El que havia començat com un concert solidari i cultural va acabar amb un deute de 327'64€ a deure al Bar en concepte de destrucció salvatge a càrrec del públic assistent. Aquest fet va marcar el destí del grup ja que va fer canviar l'objectiu del grup. Es va passar del "ens ho anem a passar bé" al "hem de pagar 327'64€". Arran d'això es van contractar uns senyors amb corbada que van assessorar el grup molt professionalment. Es van oferir varies opcions com donar-se a la fuga, muntar un partit polític o viure de l'aire, però finalment la millor opció va semblar que era intentar solventar el deute generant beneficis amb el grup. Així que, en un cop de sort van trobar un conçert a Tàrrega. Es va haver de reforçar el grup perquè amb els 4 que eren van creure que l'escenari quedaria molt buit, així que van seguir la premisa "mal de muchos, consuelo de tontos". El que havia de ser el "consuelo de tontos", va ser una "alegria pa todos" ja que de seguida van sortir més concerts.
Així han anat tirant, tocant sobretot per terres de ponent fins al 2011 que van grabar el primer disc: El Gran Desgraciat!!. Esperen amb aquest disc arribar a més gent i fer-los ballar i disfrutar amb la seva música.     
La deformació està formada pels seguents individus:
Albert Sala: Acordió, ukelele, veus Siòniques i relacions públiques.
Jordi Palou: Guitarra Electrificada, harmònica, veu i mecànic musical.
Roger Pascual: Plats, olles i fricandó.
Marc Vilarrubias: Groove master, social mànager i servei pragmàtic.
Eloi Virgili: Guitarra Ventilada i filosof ideoleg.
Ramon Llavall: Trompeta de vent social assistant melodic dreamer.
Jordi Argilés: Repercussions i sound louncher.

Contacte:
619.39.09.31 Eloi
620.03.19.25 Jordi
laterrassetadepreixens@gmail.com
 
Discográfia propia
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)