La Màlaga Essència Rumbera


La Màlaga Essència Rumbera

[CATALÀ]
Compartint el dolç moment que viu la Rumba Catalana amb les altres tripulacions actuals, s’acosta a tota màquina el galeó de La Màlaga, un vaixell que viu surcant els set mars de la lírica en busca del llegat que van deixar els reis de la Rumba Catalana, tot seguint l’estela de les llegendàries embarcacions fundadores del gènere.

És a La Màlaga, a la drassana del Puig i Moliner, on fa uns anys, uns rumberus del barri van començar a dissenyar el que seria el seu primer projecte; una teràpia a base de rumba fresca i adaptada al seu temps, però prenent les seves arrels com a punt de partida. Així va néixer la Teràpia Rumbera de La Màlaga, la insubstituïble fórmula de la felicitat amb Denominació d’Origen HostaSants.

Rumber@s d’arreu; aquí i ara arriem bandera. Amb humilitat però amb convicció.

[CASTELLANO]
Compartiendo el dulce momento que vive la Rumba Catalana con las otras tripulaciones actuales, se acerca a toda máquina el galeón de La Màlaga. Un barco que vive surcando los siete mares de la lírica en busca del legado que nos dejaron los reyes de la Rumba Catalana y siguiendo la estela de las legendarias embarcaciones fundadoras del género.

Es en La Màlaga, en el astillero del Puig i Moliner, donde hace unos años, unos rumberos del barrio empezaron a diseñar lo que seria su primer proyecto; una terapia a base de rumba fresca y adaptada a su tiempo, pero tomando sus raíces como punto de partida. Así es como nació la Terapia Rumbera de La Màlaga, la insustituible formula de la felicidad con Denominación de Origen HostaSants.

Rumber@s de todos los lugares; aquí y ahora izamos bandera. Con humildad pero con convicción.

La tripulación de LaMàlaga os saluda:

- Cant: *Albert Rumberto Sánchez*
- Guitarra solista i Coros: *Compay del Rio*
- Guitarra i Coros: *Sergi Caparrós (Mao)*
- Bongó: *Victor Sancho (Wachutu)*
- Calaix: *Randy*
- Baix: *Richi Tejada*
- Coros i Palmes: *Pau Torrente i Sama Fernàndez*

Contacte/Contacto:
625.72.21.88 Sergi (Mao)
679.58.07.75 Albert (Rumberto)
650.28.37.55 Víctor (Wachutu)

Discográfia propia
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)