Dijous Paella


Dijous Paella

Dijous Paella és una banda aperescuda a finals del 2003 per una colla de músics inquiets provinents de bandes com Brams, Dr. Calypso, Xerramequ Tiquismiquis, amb ganes de crear un so i uns formes noves dins la Rumba Catalana.

La formació que té com a finalitat fer cantar i ballar el públic. La seva música, amb una clara influència de la rumba catalana, i els texts desde els més divertits i desenfadats fins a la poesia musicada, són la clau per ficar-se el públic a la butxaca.

L'afany d'innovar en noves sonoritats i colors, barrejant instruments acústics de camps molt diversos com la cobla, el flamenc o la rumba, fa que s'aconsegueixi una estètica original, elegant i moderna alhora. Aquest tret diferencial és també una de les claus de l'èxit de la banda.

Actualment el grup està format per l'Àgata Casas a la veu, Albert Vila al baix, Marc Serrats a laguitarra, Dani C. Dameson a la guitarra i banjo, Eric Herrera al trombó i esquellot, Miquel "Glatino" Rojo a la trompeta i el Joanet al caixó.PLURAL PRODUCCIONS
C/ Bon Repós, 11 Baixos
08600 BERGA
Telèfons: 938221957 i 670215541
info@pluralproduccions.com

Discográfia propia
Dijous Paella
Dijous Paella (2005)


Cómpralo en: iTunes
Fnac
Amazon
Vol. 2
Vol. 2 (2009)


Cómpralo en: iTunes
Fnac
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

Rumbaquerumba el 21/07/2008 a las 23:40 comentó:

Que voz tan característica! un descubrimiento pa los neorumberos!


jesusin el 02/05/2010 a las 15:21 comentó:

muy bien la guitarra y la voz, y el grupo en general,hacen muy bien los cambios de ritmo,me gusta este grupo,visca la rumba,un abrazoEscribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)