Derrumband


Derrumband
Entre els anys setanta-vuitanta, una colla de músics de Barcelona van ser els intèrprets i creadors del que ja en podem dir la banda sonora d’una època. La seu principal era la sala Zeleste, però la majoria de pobles del país van gaudir de moltes nits de Festa Major amb aquells músics que han estat referent per molts de nosaltres. Alguns d’ells estan en actiu, altres han canviat els escenaris per altres feines, i altres, com és el cas del Xavier Patricio “Gato” Pérez, malauradament ja no hi són.

Tot va començar en una festa rumbera en la que un grup d'amics van estar tocant tota la nit. Entre copa i copa, sense més pretensió que la de passar una bona estona, es van rescatar temes com “La Rumba de Barcelona”, amb el seu glossari dels barris de la ciutat comtal i la “Rumba dels 60”, autèntica poesia musical repleta de valors avançats a la seva època. Aquests són una lliçó més del Gato, de com descriure la vida, la gent i els llocs de la seva estimada Barcelona. Nosaltres, des de un altre prisma, més de vint anys més tard, ens disposem a fer un tribut a la època. Creiem que es tracta de la primera banda estable que fa un homenatge actiu i constant a la història més recent de la vida musical barcelonina.

Després d’aquella festa privada i moltes més, volem compartir amb tots vosaltres la música que ens ha unit i que va fer ballar i emocionar-se a tanta gent. És un plaer i un privilegi tornar a donar vida als temes del Gato i fer reviure a molta gent sensacions tan intenses com les que ens descriu ell a les seves cançons. Ho fem sense pretensions, però de gala, amb una banda de 16 músics a l’escenari donant-ho tot. Definitivament, cada bolo vol ser un homenatge a tots aquells que van regalar les seves vides a la música i amb això van escriure una pàgina més de la nostra història.

Membres:
Xavi Méndez: Veu principal
Vanessa Doblas i Dani Saez: Veu i cors
Fèlix Mach i Blai Verge: Saxo Alt
Jose Miguel Jimenez i Nico Ramirez: Trompeta
Jaume Gonzalez i Oriol Ferre: Trombó
Francesc Torné: Guitarra ventilador i cors
Xavi Montaner: Baix elèctric
Xavi Terrades: Batería
Raimon Benach i Marcel Paredes: Percussió
Oriol Pidelaserra: Direcció musical i piano
Dani Mayor: Tècnic de so

Contacte:
info@derrumband.com
658.82.79.52 (Nico)

Discográfia propia
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

jesusin el 18/05/2010 a las 19:13 comentó:

HOLA RUMBER@S! LA CANCION DEL MAESTRO GATO LUNA BRAVA LA INTERPRETA DERRUMBAND DE FORMA MAGISTRAL,EN SU VERSION O EN LA VERSION JUNTO A MARIBEL.ME GUSTARIA QUE ESTA CANCIÓN LA PUSIERAIS COMO VIDEO, UN SALUDO AMIG@S, VISCA EL BARÇAEscribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)