DIADA DE LA RUMBA 2011 - SUPER RUMBA JAM - Sala Apolo


DIADA DE LA RUMBA 2011 - SUPER RUMBA JAM - Sala Apolo
Fecha: Domingo 18/12/2011
Hora: 18:00 h a 23:00 h
Lugar: Sala Apolo - C/ Nou de la Rambla 113, 08004 Barcelona
Provincia: Barcelona
País: España
Precio: Gratuït

Artistas:
Rumba Expresso
9Son
Ai Ai Ai
Gertrudis
Sabor de Gràcia
Los Manolos
Ramunet
Chipén
Txarly Brown DJ
Derrumband
Estrellas de Gràcia
Papawa
Latino y los Llobregantes
Micu
La Familia Rústika
Rumba Tarumba
Chakataga
Denominación de orígen
Empalmaos
La Màlaga Essència Rumbera
Los Amaya
Manuel Malou
SobreTaula Kandela
Chacho
OGT DJ
Sant Gaudenci DJ
etc


18:00 – 23:00. Super Rumba Jam. Mostra-marató dels principals artistes i bandes de l’escena rumbera catalana actual. 5 hores de música sense interrupcions amb més de 40 actuacions diferents. Amb AI AI AI, LOS AMAYA, ACHILIFUNK, SABOR DE GRÀCIA, GERTRUDIS, RAMUNET, LOS MANOLOS, DERRUMBAND, MANUEL MALOU, RUMBA EXPRESSO, LA MARIA ROSA, LA MÀLAGA, THE LITO, ELS DELAY, ARRELS DE GRÀCIA, SOTATAULA KANDELA, LA REPÚBLICA RUMBERA, DENOMINACIÓN DE ORIGEN, ESTRELLES DE GRÀCIA, PAPAWA, LATINO, MICU, VIEJOS RUMBEROS, CHIPÉN, LADY GIPSY, RUMBA TARUMBA, RUMBA VELLA, CHACHO, NEN, PERET REYES, CANDELI, SON COMO SON, NISIO, 9 SON, LA FAMILIA RUSTIKA, VERGÜENZA AJENA, EMPALMAOS, SON DE LA RAMBLA, entre molts d’altres.

Organitza FORCAT

http://www.forcat.org/diada/

 


Enlaces:
FORCAT
Comentarios

anónimo el 14/12/2011 a las 12:38 comentó:

¿pueden entrar menores de 18 años ?


Maria Tura Ramos el 14/12/2011 a las 21:51 comentó:

¿hay hora para entrar y ver la fiesta en la sala apolo ?¿ estara La Tita ? la adoro


anónimo el 16/12/2011 a las 16:20 comentó:

la entrada al apolo es para mayores de edad,.. en cambio por la mañana es para todos los publicos: MATÍ, a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190): 10:30h. Tallers: de guitarra ventilador amb Johnny Tarradellas (Chipén); de percussió rumbera amb Rafalito Salazar (Ai Ai Ai) i Jack Tarradellas (Chakataga); i de palmes amb Peret Reyes i Xavier Pastor “Sele”. * 11:00h. Animació infantil amb Landry El Rumbero & Amics, presentant el seu disc “Rumba per a petits i grans” (Vesc). Xocolatada. 11:30h. Tallers: de guitarra ventilador amb Ramon del Pichón (Estrellas de Gracia); de percussió rumbera amb Ricardito Tarragona Jr (Papawa) i Peret Reyes; i de piano per rumba amb Oriol Pidelaserra (Derrumband) i Alejandro Julián “Jandret”. * 11:30h. Presentació del disc de Pantanito Ases de la Rumba, amb Chacho, Cathy Claret i Tony El Gitano. 12:30h. Classe magistral de ball amb Josefa Becas “Tia Pepi” (històrica balladora de rumba, flamenc, i clàssic espanyol), i taller de ball amb Marta Allué (Gracia Flamenca) i Susana Subirana (LasLolasPlanet). * 12:30h. Juerga Rumbera improvisada. Oberta a la participació de tothom. 13:00h. Presentació del llibre Sicus. 20 anys amb sabor de rumba (Cossetània Edicions) de Cinta Bellmunt, amb la presència de l’autora i d’Antoni “Sicus” Carbonell. Durant tot el matí: - Mostra de productes rumberos, amb discos i marxandatge a preus reduïts. S’hi podrà adquirir el fanzine rumbero Santa Rumba, el nou cançoner Estàndards de la Rumba Catalana. Vol. 1, i la Guia de la Rumba Catalana 2011-2012. - Sessió contínua i il·lustrada de DJs, amb El Capità, Quim Bacallà, Txarly Brown, Morocha, OGT, Adri Gaudenci, entre d’altres. - Exposició gràfica en memòria de Gato Pérez (1951-1990), de Txarly Brown.


anónimo el 17/12/2011 a las 09:26 comentó:

Pero yo quiero ir al concierto y tengo 14 años. No hay ninguna forma de pasar? es que me da mucha ilusión.Escribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)