9Son


9Son

[CATALÀ]

9Son s’origina com la continuació creativa i musical de dos projectes recentment dissolts: Rumba de 9 i sonAson.

Amb una trajectòria de més dos anys i molts concerts a les seves esquenes, alguns membres de les dues bandes decideixen unir-se en un nou projecte ple d'ambició i d'il·lusió, que barreja el sabor i la Salsa de les músiques més característiques de sonAson amb la Rumba Catalana més festiva de Rumba de 9.

Amb una formació d’onze músics, aquests joves inquiets adopten un estil propi basat en la Rumba Catalana i la Salsa combinat amb tocs de Funk i ritmes d’arrel africana. Tot plegat va encaminat a oferir un espectacle molt potent de música cantable i ballable, que es podria emmarcar en la tradició de la música de festa major.

Trobareu una posada en escena plena de sorpreses on es barreja la música amb altres disciplines com la dansa o el claqué, amb una dinàmica d’interacció amb el públic i amb els tocs d’humor que ja caracteritzaven les dues bandes.

En definitiva, els seus concerts són una oportunitat per gaudir de ritmes endimoniats, de melodies contagioses, i d’ històries que permeten viatjar a indrets llunyans, exòtics i plens de poesia. Veritablement, 9Son és una aposta ferma pel mestissatge d’avui dia, que no perd la idiosincràsia de les tradicions musicals que constitueixen la seva font d’inspiració.


[CASTELLANO]

9Son se origina como la continuación creativa y musical de dos proyectos recientemente disueltos: Rumba de 9 y sonAson.

Con una trayectoria de más dos años y muchos conciertos a sus espaldas, algunos miembros de las dos bandas deciden unirse en un nuevo proyecto lleno de ambición y de ilusión, que mezcla el sabor y la Salsa de las músicas más características de sonAson con la Rumba Catalana más festiva de Rumba de 9.

Con una formación de once músicos, estos jóvenes inquietos adoptan un estilo propio basado en la Rumba Catalana y la Salsa combinado con toques de Funk y ritmos de raíz africana. En conjunto, todo va encaminado a ofrecer un espectáculo muy potente de música cantable y bailable, que se podría enmarcar en la tradición de la música de fiesta mayor.

Encontraréis una puesta en escena llena de sorpresas donde se mezcla la música con otras disciplinas como la danza o el claqué, con una dinámica de interacción con el público y con los toques de humor que ya caracterizaban a las dos bandas.

En definitiva, sus conciertos son una oportunidad para disfrutar de ritmos endiablados, de melodías contagiosas, y de historias que permiten viajar a lugares lejanos, exóticos y llenos de poesía. Verdaderamente, 9Son es la apuesta firme por el mestizaje de hoy en día, que no pierde la idiosincrasia de las tradiciones musicales que constituyen su fuente de inspiración.


Membres/Miembros:

Carla - Veu
Marc - Guitarres i Veu
Diego - Flauta i Veu
Ferran - Piano
Dani Tomas - Baix
Eduard - Saxo Tenor
Gerard - Trombó
Pablo - Trompeta
Raul - Bateria
Enric - Congues
Elias - Pailes


Contractació/Contratación:

9nouson@gmail.com (Marc)
Discográfia propia
Discográfia, colaboraciones destacadas
Conciertos
Noticias
Boletines
Audios
Vídeos
Canciones
Enlaces
Comentarios

DAni el 08/06/2010 a las 17:09 comentó:

Bona tarda 9son ,
M´agradaria poder posar-me en contacte amb vosaltres .
Mouse.moo@hotmail.com

Dani ( Vilavarrakes 2010 Castellar del Vallès)


Marc el 11/06/2010 a las 10:12 comentó:

Dani el nostre mail es 9nouson@gmail.com!


anónimo el 30/06/2010 a las 00:41 comentó:

buuuu, teniu cançons de rumba de 9 que no son vostres!! Que ni tan sols la compost cap dels que esteu a 9son!! buuuu ¬¬ Es que quin parell de collons...


anónimo el 29/08/2010 a las 15:52 comentó:

sí, buuu buuuu! jajaEscribir nuevo comentario:

Anónimo Dá la cara !

Nombre:

Email:
(no se publicará)


(no se admite código html)